sâmbătă, 6 februarie 2010

Adevarul despre lumea nevazuta de dincolo

















Dintotdeauna oamenii au stiut ca dincolo de ei exista forte supreme pe care nu le pot intelege dar la care au apelat mereu in momentele de criza. Mai intii au fost fulgerele si tunetele, de care primii oameni se speriau, apoi au fost zeii – si fiecare popor a avut zeii sai – pentru ca ulterior locul acestora sa fie luat de profeti. Incepind cu anii `60, in viata oamenilor a patruns o credinta noua care, desi inainteaza cu pasi mici, tinde, de la un an la altul, sa se generalizeze. Este vorba despre credinta in existenta entitatilor extraterestre, despre puterile fantastice pe care le detin aceste fiinte cit si despre faptul ca noi, oamenii, suntem niste experimente genetice ale acestora sau urmasii lor.


Biblia Fortei Vitale


De cateva luni pe tarabele din Bucuresti poate fi vazuta o carte cu un titlu ciudat, “Biblia Fortei Vitale”, avand un numar de 274 de pagini, impartite pe 8 capitole. Cum de editura sub egida careia aparuse cartea, nu auzisem, am mers pe firul telefoanelor publicate in paginile finale, dorand sa stam de vorba cu autorii acesteia. De ce? Pentru ca noua biblie sustinea existenta extraterestrilor, continand texte despre lumile din Univers si despre diverse civilizatii disparute de-a lungul anilor, pe Terra. Dupa cateva zile de incercari si telefoane, am reusit sa stabilesc o intalnire cu cei patru autori ai ciudatului manuscris pe care, la dorinta lor ii vom numi Adrian, Bogdan, Catalin si Dumitru. Toti au varste cuprinse intre 35 – 51 de ani, primii fiind din Craiova si Timisoara iar ultimii doi fiind bucuresteni. Nici unul nu este om de litere si nici nu a publicat vreodata ceva, pana in momentul de fata.


Biblia vorbeste despre existenta dintotdeauna a fiintelor superioare care ne vegheaza si ne indruma pasii de-a lungul vietii. In fiecare individ in parte exista o mica armata condusa de o entitate superioara, entitate care are o traire dubla, una in interiorul organismului uman, nevazut, unde apara corpul de eventualele incercari de posedare a acestuia de catre fiinte ale intunericului si o alta existenta paralela, in lumea de unde vine. Lumile superioare, universurile, ierarhiile pe care trebuie sa le parcurga orice fiinta umana, istorii despre civilizatii stravechi din universuri, despre ceea ce oamenii considera Iad si Rai, toate acestea sunt descrise in noua Biblie.


R.: Am vazut ca aveti specializari diferite si ca sunteti din zone diferite ale tarii. Cum v-ati intalnit, unde?


D.: Intilnirea noastra a fost stabilita de cei care au grija de noi. Pana in urma cu aproape un an nu ne cunosteam, desi fuseseram contactati de fiintele extraterestre, fiecare dintre noi, de cativa ani buni. Mentorii nostri au stabilit intalnirea noastra. Ne-a spus la fiecare unde sa mergem ca sa ne intalnim. Iar cand ne-am vazut fata-n fata, parca ne cunosteam de cand lumea.

Pe rand, cei patru povestesc cum a inceput totul. Cu exceptia unuia dintre ei, a carui activitate a inceput dupa ce a intrat, adult fiind, prima data in biserica, la varsta de 31 de ani, ceilalti trei au luat contact cu fiintele extraterestre in locuri clasice, acasa sau in cantonamente. Singura pasiune comuna a celor patru, inainte de a se intalni, a fost sportul, unul fiind jucator de fotbal in Divizia C, unul instructor de dansuri sportive, iar doi dintre ei, practicanti de aiki-do. Pana la intamplarile ai caror protagonisti au fost, nici unul nu era interesat de viata de dupa moarte, de extraterestrii sau de problemele existentiale. Cum spunea A., “Totul a inceput brusc, iar noi am fost la un pas de a innebuni.” Caci ce altceva ar putea face un om daca s-ar trezi dintr-o data ca incepe sa faca anumite miscari, ca incepe sa spuna povesti si legende de care nu auzise sau ca vorbeste un anumit limbaj pe care nimeni nu il poate trece in nici o categorie terestra?!


A.: Familiile noastre au vrut sa ne interneze la nebuni si chiar si noi incepeam sa credem ca am clacat. Dar fortele pe care le simteam ca ne stapanesc in anumite momente ne-au spus ca nu trebuie sa ne facem griji, pentru ca ei sunt acolo si vor avea grija de noi.


R.: In ce calitate ati scris Biblia? Va considerati prooroci sau doar niste cronicari si in aceste conditii, de unde v-ati luat materialele?


B.: Niciodata nu am avut pretentia ca am fi niste prooroci. In plus, fiecare om are o anumita misiune aici, pe Pamant, iar a noastra nu e cea de prooroci. Sa spunem, mai curand ca suntem o combinatie de cercetasi, cronicari si luptatori – o combinatie periculoasa ar putea spune unii. Nu vrem sa-i convertim pe oameni. Le prezentam doar anumite lucruri pe care pana la ora asta nu le-au inteles. Fiecare trebuie sa se descopere singur pe sine si pe cei din el. Noi doar ii ajutam sa-si puna unele intrebari. Cat priveste inspiratia noastra, nu putem vorbi despre asa ceva. Noi am fost ca niste canale receptoare radio, totul fiind dictat de fiintele superioare.


Conform spuselor celor patru, entitatile care le contacteaza se manifesta in plan fizic prin intermediul lor. Practic cei patru se trezesc vorbind ore in sir intre ei sau cite unul preia initiativa si povesteste. De fiecare data cand o entitate preia controlul miscarilor si pe cel al vorbirii, se recomanda in prealabil, descrie lumea din care vine, gradul pe care-l are si raspunde la unele intrebari ale baietilor.


Familia Imperiala


Asa se numeste unul din capitolele cartii in care sunt descrise Ierarhiile Ceresti.

C: La dictarea acestui capitol a venit de foarte departe o entitate care s-a recomandat Kalinin, cronicar imperial. Apoi a inceput sa ne vorbeasca despre rolul Familiei Imperiale in evolutia si conducerea universurilor.


Trinitatea este baza Familiei Imperiale - Dumnezeu Tatal este creatorul si stapanul acestui univers, fiind reprezentat de o Forta Vitala de culoare albastra, Iisus, este ultimul membru imperial, fiind reprezentat in starea sa pura de o Forta Vitala de culoare galbena si Sfintul Duh, fara de care nimic nu ar exista si care este Forta Vitala de culoare portocalie. Trinitatea sta la baza ordinii si evolutiei tuturor fiintelor, conducand, totodata, armatele imeriale impotriva luptatorilor negativi ai Fortei Vitale. Urmeaza apoi prezentarea comandantilor garzii imperiale, a luptatorilor de elita ai Fortei Vitale. In carte se vorbeste pentru prima data de o matrice a Creatorilor, fiecare Creator avand creati, sub El, cat si pe proprii Sai Creatori, care la randul lor isi au Creatorii etc. In ceea ce il priveste pe Iisus, ca si membru al Familiei Imperiale, este complet diferit de Iisus din Nazareth, care a fost doar un nivel energetic foarte mic, venit intr-un organism creat special pentru el. “...asta din cauza ca la nivelul sau energetic, la care a venit, orice corp normal s-ar fi dezintegrat, pur si simplu. Din cauza asta corpul in care s-a coborat Iisus, ca Forta, a fost creat special si dupa ce misiunea Sa s-a incheiat, corpul a fost luat de pe Pamant...” afirma A.


R. Cine l-a luat si unde a fost dus?


A.: L-au luat creatorii nostrii, zaranii, cei care, gresind cu atlantii – gresala care a costat multe vieti de luptatori – au fost condamnati sa ramina printre noi, in noi, pentru a ne apara. Cat priveste corpul, el se gaseste pe Luna, pazit de o unitate de luptatori de elita, pentru ziua celei de a doua Coborari. La capul sau, exista o cruce imensa, care in ziua respectiva va fi vizibila de pe Terra. Putini au fost cei care au incercat sa fure corpul, pentru ca toti se tem de luptatorii care-l pazesc si care sunt cei mai buni si mai fanatici din universul asta.


R.: Inteleg ca din punctul vostru de vedere totul e o lupta? Nu exista si pace in univers?


D.: Nu, doamne fereste. Doar ca viitorul planetelor, popoarelor, universurilor, sunt decise ca urmare a unor lupte. Vrei sa stii care sunt cei mai puternici luptatori la ora actuala? Pentru ca, probabil te gindesti la arme care mai de care mai sofisticate. Exista si asa ceva, dar cei mai puternici luptatori din universul asta sunt luptatorii Cuvantului, care fac parte din Ordinul Sublim si sunt luptatori ai Trinitatii, fiind deopotriva si luptatori ai pacii. Nimeni nu are curaj sa le stea impotriva, iar lumile pe unde trec sunt pacificate. Problema e ca, uneori, pana ajung ei in anumite lumi, acestea sunt distruse de luptatorii Fortei negative.


R.: Ajutati-ma sa inteleg. Vorbiti despre aceeasi Forta Vitala? Adica o aceeasi putere suprema ii conduce si pe unii si pe ceilalti, dar unii impotriva celorlalti?


B.: Si da si nu. Vezi tu, totul in univers este in echilibru. Daca pui o piatra, intr-o parte, sa zicem, trebuie sa iei o alta parte din alta parte, pentru a respecta acest echilibru. +sta e rolul Fortei negative, ca parte componenta a Fortei Vitale – sa pastreze echilibrul si sa se asigure ca acesta e stabil. Altfel se poate ajunge la dezastre atat de mari, ca nici macar nu-ti poti inchipui. La nivele mari, Forta Vitala este inteleasa. Acolo nu exista Forta pozitiva sau negativa, ci doar Forta, cu cele doua componente ale sale in echilibru.


R.: Multi se tem de Apocalipsa, de Iad. Care este parerea voastra despre acestea? Exista? Se va termina viata pe Pamant? Va fi distrus Pamantul?


Rid toti, ca de o gluma buna.


D.: Daca ar sti oamenii ca pana la ora actuala Pamantul s-a “sfarsit” de nu mai putin de 14 ori la rand, nu cred ca s-ar mai teme in halul asta. De fapt, teama vine din necunoastere. E adevarat, uneori finalurile au fost foarte violente, dar asta nu e un motiv de spaima, atata vreme cat iti cunosti evolutia spirituala. Uite, daca eu iti spun ca in anii astia va incepe sfarsitul lumii si lumea nu va sesiza asta, ma crezi? Finalul al 15-lea va fi unul de trecere de la o evolutie la alta, multi urmand sa dispara in razboaie. Iar esenta noii omeniri va veni de unde nu se asteapta nimeni.


Iadul, dupa cum le-au spus entitatile care i-au contactat, nu exista in forma lui terestra. Practic sunt doua tabere care lupta permanent una impotriva celeilalte, fiecare fiind convinsa ca ea reprezinta binele si pe adevaratul stapan al Universurilor. Numai ca in tabara luptatorilor Intunericului, nu se accepta esecuri. Cei care se intorc infranti sufera atat de mult, incat prefera sa moara in lupta. Iar pedepsele cele mai mari nu sunt cele fizice, ci cele sufletesti. Daca ai tinut foarte mult la cineva esti obligat sa asisti la chinuirea persoanei iubite, daca ti-a placut sa mananci sau sa bei, vei suferi de foame si de sete, daca ti-au placut femeile frumoase vei fi condamnat sa traiesti cu o femeie urata, bolnava, plina de bube purulente care sparg etc. Mai mult, la baza sa, Iadul este o creatie divina, pe care stapanii Universurilor au creat-o pentru a defini mai bine notiunea de Bine si de Rau, pentru a exista o comparatie.


Master, Marele Maestru al Fortei Vitale


R.: Vorbiti-mi despre Master. In cartea voastra pareti sa ii acordati o cinste deosebita si o putere inegalabila.


B.: Master este cel mai puternic si mai batrin maestru din toate universurile si este frate bun cu Sfantul Duh. El i-a pregatat pe cei mai buni luptatori din univers si tot el l-a pregatat pe Iisus, ca luptator, dar si pe Lucifer.


R.: Adica Lucifer a fost pregatat de cel mai bun maestru de lupta?


B.: Bineinteles, cum altfel crezi ca ar fi facut fata atator puteri care au incercat sa-l distruga? Despre Lucifer, insa, nu se stie un lucru. Toata lumea il acuza ca e dusmanul lui Dumnezeu si stapanul necontestat al tuturor fortelor intunericului. Dar Lucifer e bun, in esenta. El a fost pregatat special ca sa preia comanda armatelor intunericului. Asta a fost misiunea lui. El constientizeaza ca lupta impotriva Creatorilor sai si asteapta resemnat sfarsitul razboaielor, pentru ca stie care va fi finalul. Din punctul asta de vedere, Lucifer e demn de toata lauda, intrucit isi duce misiunea pana la capat, oricit de ingrat ar fi rolul sau.


R.: Dar noi, oamenii, am fost invatati sa il uram pe Satan, pe Lucifer si sa-l privim ca pe cel mai mare vrajmas...


D.: Nu-l confunda pe Lucifer cu Satan. Satan e doar stapanul acestui pamant. De fapt, nici macar nu mai e, pentru ca razboiul in plan astral pentru evolutia oamenilor s-a dat in urma cu 2000 de ani si a fost cistigat. Ceea ce se intampla acum e un razboi dus in plan fizic, prin care Satan si implicit stapanul sau, Lucifer, incearca sa traga de partea lor o bucata cit mai mare din Trecut. Pentru ca daca Forta Vitala este stapana peste Viitor, fortele intunericului stapanesc Trecutul si prin Trecut incearca sa rupa o parte cit mai mare din Viitor, ca sa-si mareasca imperiul.


R.: Sa revenim la Master. Daca e cel mai bun maestru din toate universurile, de ce nu pune capat luptei? Sau de ce pregateste si luptatori ai intunericului?


A.: La ora actuala nu mai pregateste pe nimeni. S-a retras cand a vazut ca o parte din elevii lui au tradat cauza Fortei Vitale, trecand de partea intunericului. Din cand in cand, mai participa la unele lupte, dar atunci, de regula cand adversari sunt unii dintre cei pe care el insusi i-a pregatat. Considera ca e obligatia sa de a-i distruge pe cei pe care el insusi i-a pregatat.


R.: I-ati vazut vreodata pe cei care va vorbesc? Cum arata?


C.: I-am vazut de cateva ori, de fiecare data cand a avut loc vreo intalnire protocolara, cand superiori de-ai lor veneau in inspectie ca sa vada ce au realizat pana la ora respectiva. A. ii vede insa de fiecare data pe cei care vin sa ne vorbeasca, dar nici el nu-i vede decit daca i se da voie. De fiecare data ni se spune ca pe noi trebuie sa ne intereseze misiunea noastra de aici, de pe Pamant, nu cum arata ei. La nivelele lor pot lua mai mult forme, dar de cele mai multe ori humanoide.


R.: Povestiti-mi despre una din aceste intalniri de protocol.


A.: Cea mai importanta a fost in urma cu doi ani, cand un Creator de dincolo de Universuri a trecut pe aici. Cei din noi ne-au pregatat timp de aproape sase luni pentru protocol. Ce sa spunem, cum sa ne comportam, ce sa acem si ce sa nu facem. Ce sa mai, in clipa in care ni s-a spus ca e timpul sa mergem in locul unde urma sa vina, ni se cam taiasera picioarele. In cele din urma am ajuns la locul cu pricina – era intr-o seara si era in apropierea unei paduri. Eram noi patru si inca sapte elevi de-ai nostri, cei mai buni pe care ii pregatisem cu ajutorul lor. In clipa in care ne-am asezat in ordinea indicata, unul din protectorii nostri a tras alarma – zona era plina de luptatori ai Fortei negative. Atunci s-a dat semnalul de plecare, entitatile au inceput sa vorbeasca intre ele – noi intelegeam doar o parte din ceea ce spuneau. In rest, miinile faceau tot felul de semne care mai de care mai ciudate, care, spuneau ei, faceau parte din protocolul de avertizare a celor neavizati sa paraseasca locul. Pana la urma ne-au oprit din alergare la vreo 2 km de vechiul loc, dar nici aici nu scapaseram de toti luptatorii negativi. A urmat un avertisment, apoi au fost chemate din astral niste trupe de elita care au distrus totul in calea calatorului care urma sa vina. Apoi, toti cei prezenti ne-am trezit cu capetele in pamant si fara sa mai putem spune ceva – efectiv nu puteam vorbi. Imediat, printr-unul din discipolii care venisera cu noi, a inceput sa vorbeasca cineva. De la primele cuvante toti am inmarmurit, pentru ca era trimisul imperial. S-a minunat de cum s-a schimbat lumea asta, apoi le-a adresat cateva cuvante protectorilor nostri, noua ne-a spus ca se asteapta multe de la noi, iar in final, spre marea noastra spaima, s-a adresat infernurilor, vorbindu-le de parca ar fi fost copiii sai si spunindu-le ca trebuie sa isi indeplineasca misiunea ca si pana acum. Apoi am simtit toti cum cineva ne forta sa ingenunchem si... atat. Trimisul plecase. Am revenit la treburile noastre si am pus pe hirtie tot ce se intamplase in cursul acelei intalniri...


Biblia Fortei Vitale este o carte plina de intamplari neprevazute, de istorii ciudate. La unele, recunosc, mi s-a facut pielea de gaina doar la simplul gind ca asa ceva s-a intamplat. Daca eu cred in asa ceva? Ca sa ramin in aceeasi termeni, misiunea mea e sa scriu despre ce se petrece, cit mai corect, fara sa influentez pe nimeni. Si asta incerc sa fac de fiecare data cand scriu vreun material.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu