miercuri, 17 februarie 2010

Ritualul focului

Ritualul focului

In urma cu cateva mii de ani, oamenii venerau, intr-o forma sau alta focul. De la fulgerele care loveau la intamplare si pana la ceremoniile religioase organizate in masa, focul a generat adevarate povesti adevarate despre el si puterea pe care o reprezinta. Desi toti respecta focul sau se tem de el, putini au fost cei care au invatat sa-l si foloseasca. Venerat de popoarele care au trait pe Terra cu mii de ani in urma, sub forma zeilor, imaginea si forta focului au fost preluate de catre artele martiale mai mult sau mai putin violente. Pana si Biserica Crestina a preluat focul, simbolul acestuia fiind Insusi Sfantul Duh.

Ca tot ceea ce exista in acest Univers si focul respecta principiul Yin - Yang, respectiv pozitiv si negativ. Nu se poate altfel. Intotdeauna va exista un echilibru. Asa a fost dat sa fie. In virtutea acestui echilibru si focul poate fi folosit in ambele sensuri. Poate fi folosit in scopuri bune sau folosit pentru distrugere. Totul depinde de cel care il foloseste si de modul in care il foloseste. Dar cei ce vor sa practice acest ritual, trebuie sa-si aduca aminte de un proverb din strabuni, de o poveta pe care stramosii nostri initiati in ale misticismului ne-au lasat-o, dar a carei explicatie s-a denaturat de-a lungul timpului.

Pentru ca, o data declansate fortele in cauza, exista riscul de a nu le mai controla si de a le face sa se intoarca impotriva ta. Orice abatere fie cat de mica te va face sa pierzi controlul fortelor pe care le chemi. Asa ca atragem atentia tuturor cititorilor care vor sa practice acest ritual sa aiba mare grija si sa urmeze intrutotul sfaturile noastre. In materialul de fata vom invata sa folosim focul propriu zis dar si sa trezim si sa constientizam aceasta trezire, a focului launtric, care este mult mai puternic.

Ce este un Altar?

Multi se intreaba de ce, atunci cand este practicat un ritual, este neaparat necesara existenta unui altar. Oare spiritele nu te aud decat in fata unui altar? Ce importanta are daca esti intr-o camera, unde este altarul tau sau in camera vecina? Pentru cei curiosi, pe care nu-i criticam pentru nestiinta lor, raspund cu un exemplu mai clar: are aceeasi importanta pe care o are usa la o casa. Poti fi pe oricare din laturile casei, dar usa e doar pe o parte. Si acum, sa va dau si explicatia detaliata. In orice ritual pe care l-ati practica, tot ceea ce faceti nu faceti singuri. Prin actiunile voastre constiente sau inconstiente, chemati in ajutorul vostru spirite din lumile de dincolo - si spun lumi pentru ca sunt mai multe si diferite, unele mai bune, altele mai rele, unele mai ciudate, altele periculoase. Voi deschideti o poarta intre lumea asta si una din lumile de dincolo.


Ba, mai mult, la inceput, prin forta pe care v-o da ritualul, obligati uneori spiritele sa vina sa va ajute. Spun ca le obligati, pentru ca nici un spirit din lumile bune nu vine de buna voie. Datoria spiritelor e catre lumea de unde-l chemati si nu catre lumea asta. Prin ceea ce faceti, voi obligati spiritele sa-si lase propriile actiuni pentru a va ajuta pe voi. Si atunci acele spirite se vor imparti intre lumea lor si lumea asta, consumand mai multa energie decat ar trebui si existand chiar si riscul ca misiunea din lumea lor sa esueze. In aceste conditii, va dati seama ca nimeni nu vine de buna voie. Exista, intr-adevar si situatii in care spiritele chemate vin cu draga inima, dar aceste ocazii sunt rare si, de regula, se refera la o cauza cu adevarat nobila si nu la micile noastre dorinte. Tocmai de aceea este foarte important sa invatam sa folosim puterea ritualurilor, pentru a putea controla permanent fortele covarsitoare pe care le trezim. Poarta casei din exemplu dat este tocmai altarul. Altarul este locul in care voi deschideti si inchideti poarta dintre cele doua lumi. iar paznicul cheii de acces sunteti voi insiva. Asa ca nu va jucati cu focul, in sens figurativ.


O regula generala pe care trebuie sa v-o insusiti permanent, este aceea ca lumea noastra este o lume crestina, Forta suprema fiind Trinitatea. In conditiile in care armatele ceresti, sa le zicem, stapanesc acest Univers, tot ceea ce este puternic este sub semnul Crucii. Asadar, orice altar ne-am construi, respectiv orice usa am deschide, trebuie facut sub semnul Crucii, al Trinitatii absolute, ca Forta stapanitoare in Univers. De asemenea, altarul trebuie sa respecte niste principii numerice, cifrele folosite in calculele voastre fiind 3 (simbol al Trinitatii simple), 5 (simbol al crestinismului), 7 (numarul lui Dumnezeu), 21 (de 3 X 7, simbol al Trinitatii absolute). Pe baza acestor cifre puteti face diverse combinatii numerice.

Altarul

Pentru ritualul focului, altarul trebuie sa fie o simpla cutie metalica (este foarte important amanuntul) cu dimensiunile urmatoare: lungimea 81 cm (3 X 27), latimea de 35 cm (5 X 7) si adancimea de 5 sau 7 cm. Daca nu va permiteti confectionarea unei cutii metalice cu aceste dimensiuni, atunci faceti o cutie de orice dimensiune, folosind cifrele pe care vi le-am indicat anterior. Se va folosi o cutie metalica si nu una de lemn din cauza conductibilitatii metalului, mai exact datorita faptului ca orice metal permite o mai buna circulatie a energiilor din jur. Cutia se va umple cu nisip sau pamant.


Se recomanda ca locul de unde luati pamantul sa fie cat mai departe de lume, pentru a nu fi deja incarcat cu diverse energii care ar putea sa ne perturbe ritualul. Daca nu aveti un loc retras de unde sa luati pamant, mergeti intr-un cimitir, in partea mai putin umblata. Pentru ca cimiterele sunt locuri sfinte in care spiritele fie ele bune sau rele, sunt obligate sa respecte aceleasi reguli. Inainte de a pune pamantul in cutie, stropiti cutia cu niste apa sfintita. Spuneti, simplu, “ Sfintesc aceasta cutie in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin” de 3 ori si stropiti cutia tot de 3 ori. Puneti nisipul si faceti acelasi lucru - stropiti de 3 ori si spuneti “Sfintesc acest pamant in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin”
Cand incepeti ritualul, in mijlocul cutiei trebuie sa aveti o candela aprinsa pusa chiar pe pamantul din cutie. Candela este simbolul Luminii, este Lumina calauzitoare care ne indruma pasii ca sa nu ne ratacim. Si candela trebuie luata tot de la o biserica.

Ritual spre insanatosire

Daca ai pe cineva bolnav si doresti sa se faca bine, ia o bucata de hartie si deseneaza pe ea un semn ca in figura 1. Desenul reprezinta o jumatate de soare stilizat cu un numar de 5 raze. In functie de numele persoanei, Soarele poate avea un anumit numar de raze. Intre fiecare 2 luate cate 2 din raze, se va scrie cate o silaba a numelui celui bolnav. Daca il cheama Andrei, in figura se va nota, in sensul acelor de ceasornic,pornind de sus:


AN D R E I


Daca pe bolnav il cheama Eugen, se va nota:


E U GEN


Respectand formula de notare, puteti trece orice nume intre razele soarelui stilizat. Rostiti: “ Chem Focul Sfant de dincolo de lumea creata si necreata. Cer forta pentru X. Fie ca Forta Focului sa-i dea putere lui X. Sa arda boala lui X si sa-l lase pe X curat si sanatos, asa cum l-a trimis Domnul pe Pamant. Sa arda raul din radacina si sa-l lase pe X sanatos. “ Se foloseste simbolistica Soarelui pentru ca Soarele este, pentru acest Univers, datator de viata si de moarte. El poate, prin caldura focului sau sa ajute culturile diferite dar si sa le distruga, sa le arda, lasandu-i pe oameni muritori de foame.

Ritual de dragoste

Luati 3 bucati de sarma neizolata, de aproximativ 30 de cm fiecare, pe care sa le indoiti in forma unui cerc, a unui triunghi echilateral si a unei cruci, lipind extremitatile cu putin cositor. Se folosesc aceste figuri de sarma deoarece metalele sunt bune conductoare de electricitate, permtand o mai buna circulatie a energiilor trezite. Capatul final va fi lipit pentru a evita scurtcircuitarea energiei. Diametrul cercului facut trebuie sa fie de 7 centimetri, laturile triunghiului de cate 5 centimentri iar laturile crucii tot de cate 5 centimetri. Pentru cei care doresc sa foloseasca permanent magia Focului, le recomand sa mearga la un bijutier si sa comande aceste figuri din argint, dandu-i bijutierului coordonatele. Argintul permite o mai buna rezonanta cu energiile din jur, fiind un receptor foarte bun.

Bucatile de sarma se infig in nisip, sub forma unui triunghi cu varful in sus, avand candela la mijloc, triunghiul in varf, cercul la stanga noastra si crucea in partea dreapta. Cele 3 figuri geometrice simbolizeaza Forta Geometrica generata de Trinitatea acestui Univers, respectiv de Dumnezeu Tatal, de Isus si de Sfantul Duh. In toate bisericile ortodoxe, aura tatalui este un triunghi, cea a Fiului un cerc, iar Sfantul Duh, ziditorul Lumilor, ste reprezentat de cruce. Cand faceti aceasta parte a ritualului trebuie sa fiti macar putin curati trupeste. In acest sens, in saptamana in care vreti sa-l practicati, nu mancati deloc carne - puteti manca orice altceva, dar nu carne si nici preparate din carne. Mai mult, in zilele de miercuri si de vineri ale saptamanii respective, nu mai mancati nimic dupa orele 18.00 (1 A 8 a 9 a 3 X 3 a 3 Trinitati). Ritualul de dragoste se face dupa orele 21.00 (21 a 3 X 7 a 3 - semnificatia cifrelor am dat-o mai sus). Puteti face ritualul si la alta ora, dar forta maxima declansata de procedeu va putea fi obtinuta doar respectand orele in cauza.


La orele stabilite va asezati in fata altarului, aprandeti candela, beti 3 guri de apa sfintita, luata de la o biserica si spuneti de 3 ori . Va asezati in genunchi, intr-o pozitie care sa va fie destul de comoda si intindeti bratele in sus, ca pentru o invocare, cu palmele orientate in sus si degetele lipite intre ele.


“ Tata ceresc, vin astazi eu, in fata milei Tale si te rog sa ma izbavesti pe mine de toate pacatele savarsite cu voia sau fara de voia mea. Stiu ca nu sunt vrednic Parinte ceresc, dar vin cu inima deschisa in fata Ta si te rog pe Tine sa ma ajuti. Iubesc Parinte pe X si vreau sa ma iubeasca. Trimite Forta Iubirii asupra lui X, Doamne, Tu, cel ce ai trimis Iubirea pe Pamant iar noi, pacatosii, am crucificat-o. Ajuta-ma Parintele meu pe mine sa-mi vad dragostea impartasita si ajuta-ma Doamne sa cunosc Iubirea. Caci noi, oamenii, prin purtarea noastra crucificam iubirea in fiecare zi si nu mai cunoastem ce-i dragostea adevarata. Ajuta-ma pe mine Parinte si fie numele Tau in veci binecuvantat. Amin.”


Daca doriti sa legati pe cineva de voi cu ajutorul Focului si persoana respectiva este o cunostinta de-a voastra, invitati-o acasa cu un motiv sau altul. Sub pragul usii puneti o sfoara mai lunga, dupa ce ati pus-o mai intai pe altar. Pentru asta aprandeti candela, cititi Paraclisul Maicii Domnului o data, apoi puneti sfoara pe altar. De la candela aprandeti o lumanare (toate lumanarile pe care le folositi trebuie sa fie luate doar de la biserica). Tineti lumanarea in mana, chiar daca va pica ceara, nu e o durere prea mare si spuneti: “Acum, aici, la mine, chem paznicul Focului de dincolo de Orizonturi. Sa-mi aduca focul dragostei pentru X si sa-i trezeasca lui X dragostea pentru mine.”


Spuneti de 7 ori acest lucru si lasati, de fiecare data, sa cada o picatura sau 2 de ceara pe sfoara. Stingeti lumanarea si pastrati-o. O veti folosi putin mai tarziu. Luati sfoara si puneti-o sub covorul de la intrare, dar aveti grija, peste ea trebuie sa treaca doar persoana in cauza. Asa ca, daca mai vin si alti invitati, uitati-va pe vizor (sau pe geam, daca stati la curte) si luati sfoara de acolo - o veti folosi cu alt prilej. Cu bucata de sfoara respectiva puteti merge si acasa la persoana in cauza apoi o trimiteti sa va aduca un pahar cu apa, puneti sfoara sub covor si, dupa ce trece pe deasupra ei, veti gasi un alt motiv sa ramaneti singur (a) in camera - il trimiteti sa puna paharul la loc. Dupa ce v-ati asigurat ca a pasit peste sfoara, o luati si mergeti acasa, la Altar. ar fi bine daca in timpul acesta puteti face rost si de un fir de par de-al respectivului - pe haine sunt o gramada de fire. Ajunsi acasa, aprandeti din nou candela, cititi Paraclisul o data, apoi aprandeti lumanarea pe care ati folosit-o la inceput. Spuneti: “Paznic al Focului de dincolo de Orizonturi, te chem pe tine in numele Tatalui si al Fiului si al Sfatului Duh. “ Faceti chemarea de 3 ori. Apoi: “Iti dau tie, sa ai grija de ea, mereu, dragostea lui X pentru mine.”


Cand pronuntati numele persoanei, ardeti firul de par. Firul de par contine cantitatea de informatie maxima despre orice individ. “ Sa o pazesti si sa nu o lasi sa plece. Iar focul dragoste sa-l arda pe X asa cum ard eu aceasta bucata de sfoara. Drumurile lui X sa inceapa cu mine si sa se termine la mine. “ Stingeti lumanarea si folositi-o si in zilele urmatoare. de fiecare data spuneti: “Te chem Paznic al Focului, de dincolo de Orizonturi, sa ma ajuti sa castig dragostea lui X.”

Ritual pentru desfacerea farmecelor

Daca doriti sa ajutati pe cineva sa iasa de sub puterea de atractie a unei anumite persoane. Mergeti la altar, aprandeti candela si spuneti: “ Creatori de dincolo de Timp si Teritoriu, Parinti ceresti, va chem pe voi azi, acum, aici, ca sa-l ajutati pe X. Pe X il arde focul dragostei pentru Y. Deschideti portile de dincolo de Inceputuri si lasati sa vina la X Luptatorii Fortei Vitale. Sa-l ajute pe X sa scape de focul ce-l arde, de focul aprins in el (ea). Iar daca cineva i-a facut vraji lui X, daca cineva a trimis spiritele Intunericului la X, voi, Luptatori ai Fortei Vitale din lumea nevazuta distrugeti spiritele negre. Dumnezeu sa va binecuvanteze.”


In situatii de acest gen nu e nevoie sa trimiteti spiritele Intunericului la persoana care i-a facut farmece respectivului, pentru a va desavarsi razbunarea. Simpla prezenta a Luptatorilor Fortei Vitale echivaleaza cu distrugerea demonilor, motiv pentru care cei din lumea de dincolo vor trimite alte spirite, de data asta la persoana care le-a chemat, pentru a se razbuna pentru pierderile suferite.

Ritual pentru momente de cumpana

Daca doresti sa realizezi ceva in viata, esti intr-un moment de rascruce, nu stii exact ce anume sa faci, vino in fata altarului, aprande candela si spune Tatal nostru. Aprande 3 lumanari puse in forma unui triunghi echilateral cu varful in jos (candela la mijloc) si spune: “ Foc viu din Foc Sfant, Lumina din Lumina calauzitoare, arzi pana la capat si arata-mi drumul pe care sa merg. E noapte in fata mea, aprande candela Foc Viu si arata-mi drumul ca sa nu ma ratacesc. Caci sunt fiu al acestui Pamant si smerit vin acum la tine, tu, cel ce ai aratat drumul stramosilor mei. Aprande-te Foc viu in ochii mei si ajuta-ma sa vad drumul cel bun.” Apoi lasati candela sa arda pana a doua zi dimineata. In timpul somnului, din dimensiunea astrala veti primi informatia ceruta prin Poarta Viselor. Nu va asteptati ca in vis sa va apara cineva si sa va spuna ce sa faceti. Pur si simplu, a doua zi, indoiala o sa va dispara si veti sti ce aveti de facut. Ba, mai mult, e posibil ca solutia primita sa difere de tot ceea ce ati vrut voi sa faceti.

Ritual spre imbogatire

Acest ritual se recomanda a se face in noptea de Sanziene. Pentru ca atunci se deschid portile dintre lumea noastra si una din lumile de dincolo unde sunt paznicii comorilor ascunse. In aceasta zi, spiritele care au in grija tezaurele din adancuri aprand in plan astral focuri care arata oamenilor locurile unde sunt ingropate comorile. Din pacate, cei care vad un astfel de loc se considera fericiti, fara sa se gandeasca la urmarile negative ale cautarilor lor. Pentru ca, majoritatea comorilor ascunse sunt blestemate, iar blestemul ii atinge si pe cei care vor sa le dezgroape. Daca, totusi aveti curaj sa intrati in lupta cu spiritele nevazute, faceti-o dupa o pregatire in prealabil.


Timp de 21 de zile inainte de Sanziene tineti post sever. Nu mancati carne, nu beti alcool, nu faceti dragoste, rugati-va in fiecare seara spunand de cate 9 ori. Apoi, pe o bucata de placaj desenati un cerc dublu cu o carioca neagra. Intre primul cerc si al doilea, lasati o distanta de circa 1 - 1,5 cm. In interiorul cercului scrieti Eli, Eso, Amo.

Pe cercul mic puneti candela aprinsa. Inainte de a spune ceva luati 3 inghitituri de apa sfintita si stropiti, de asemenea, altarul, tot de 3 ori, folosind un manunchi mic de busuioc, planta care simbolizeaza norocul in traditia populara romaneasca. Spuneti, in functie de ziua in care faceti ritualul: “ Sanzienelor, surorilor, mergeti de ocoliti Pamantul ca vantul si ca gandul si va intoarceti la mine de-mi aratati locul in care se gaseste o comoara, locul cel mai apropiat de mine“
Pe banda dintre cele doua cercuri turnati benzina careia ii dati foc cu o lumanare aprinsa, la randul ei de la candela. Priviti fix flacara candelei timp de 2 – 3 minute, rostiti cele 3 cuvinte in ordinea data, apoi inchideti ochii si lasati gandurile libere, fara sa le orientati in vreun fel. La un moment dat unul dintre ganduri va va arata si imaginea locului in care e ingropata comoara. Daca aveti curaj sa mergeti mai departe, bafta. Dar sa nu uitati ca noi ne facem singuri Destinul si sa nu puneti hotararea voastra in seama altora.

Focul launtric

Ultimul paragraf l-am consacrat focului launtric, cel care exista in fiecare dintre noi dar pe care nu stim sa-l controlam sau sa-l folosim. Ca localizare, exista 2 puncte in care arde acest foc launtric, fiecare avand importanta sa. Primul punct este plexul solar (sau plexul), pur si simplu. Este punctul de manifestare al sentimentelor, bune sau rele. Aici simtim dragostea, ura, frica. Toate senzatiile se manifesta in acest punct si ne macina. Indiferent de tipul de senzatie, focul trezit in noi ne arde, ne consuma propria noastra energie, fara sa ne dam seama de asta. Si cui oare nu-i place senzatia pe care o simte atunci cand se gandeste la persoana pe care o iubeste? Dar aveti grija, senzatia asta arde cumplit. Este destul de greu sa ne impotrivim sentimentelor, dar e bine sa o facem pentru propria noastra sanatate. Asezati in fata altarului, spuneti de 3 ori. Apoi, cu privirea la flacara candelei, rostiti.


“Eu, X, deschid acum cale Focului din mine. Sa vina focul din mine, sa iasa, sa arda de tot si sa ma lase pe mine curat si sanatos, asa cum eram inainte de a se aprande scanteia focului in mine. Iesi Focule si du-te la dusmanii mei, caci eu sunt fiu al acestui pamant si nu pot fi ars.”


Cel mai greu e sa treziti energia suprema din organism, cea fara de care nici un corp nu ar putea sta in picioare si nu s-ar putea misca. Este vorba de Focul vostru interior, care se gaseste in stare latenta la 4 degete sub ombilic. In artele martiale locul se numeste Dantian sau Oceanul de energie. Trezirea acestui ocean energetic permite folosirea unor resurse fantastice in lupta sau in viata de zi cu zi, putand ajunge la preluarea controlului extrasenzorial al altor persoane doar printr-un simplu gest. Nu recomand tuturor trezirea Dantian-ului, existand riscul de a nu mai putea controla energia trezita si putand exista riscul unei pierderi continue de energie pana la epuizarea totala, respectiv pana la moarte.


De asemenea, folosirea procedeelor de trezire a Focului interior facuta de unul singur poate duce la deschiderea inconstienta a unor alte canale energetice decat cele care ar trebui deschise, riscand chiar inversarea polaritatii voastre energetice individuale. Din acest motiv recomand celor indrazneti folosirea unor procedee tehnice de Tai Chi sau de Chi Qung, sub indrumarea unor maestri puternici si in nici un caz dupa diverse carti - cartile vor fi doar pentru lectura.

5 comentarii:

  1. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Sufer de herpes în ultimii 1 an și 8 luni și de atunci am urmat o serie de tratamente, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale Dr. DAWN despre modul în care a vindecat diferite persoane de diferite. boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și, spre cea mai mare surpriză, m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, îl puteți contacta astăzi pe Dr. DAWN la această adresă de e-mail:

    dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  4. DR Larry este singurul doctor puternic și sincer de pe Internet,
    Am contactat 3 medici diferiți și mi-au luat banii și nu au făcut nimic pentru a-mi rezolva problemele, până când am întâlnit un prieten care mi-a prezentat doctorul Larry,
    I-am explicat situația mea, mi-a promis că totul va fi bine în 5 zile dacă urmez instrucțiunile, acum sunt foarte bucuros pentru că soțul meu s-a întors și totul este perfect în regulă și trebuie să spun că familia mea este una dintre cea mai fericită familie din lume în acest moment, totul datorită doctorului Larry,
    Nu ezitați să-l contactați pentru orice fel de ajutor: Whatsapp: +2349045968228

    E-mail: doctorlarry268@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua, sunteți bineveniți să citiți întâlnirea mea cu Dr. Ajayi, un om spiritual puternic binecuvântat de strămoșii săi pentru a vindeca bolile cu ierburi și, de asemenea, pentru a restabili casa ruptă. L-am cunoscut pe Dr. Ajayi pentru că iubita mea soție vrea să divorțăm și asta după 12 ani de căsătorie binecuvântată cu doi copii drăguți, un băiat de 5 ani și o fată de 2 ani, ne-a luat fiica din casă și a rămas cu mama ei și o implor să se întoarcă acasă, dar ea a refuzat, am fost foarte confuză așa că am căutat ajutor, adică Când am citit despre Dr. Ajayi cum a ajutat o femeie să-și facă propriul copil după ce a fost căsătorită timp de 8 ani fără copil, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat situația mea, el a cerut câteva informații despre mine pe care i le-am dat, după O consultație mi-a spus ce trebuie făcut și am făcut conform instrucțiunilor, în timp ce scriu asta, soția mea își tricotează în sufragerie. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui om spiritual autentic, Dr Ajayi este ultima ta oprire, contactați-l pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau Email:drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere